Γενικά

Η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά πραγματοποιήθηκε φέτος η γιορτή του σχολείου μας.

Οι μαθητές, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των γυμναστών μας, κ. Νικολέτας Μπίτσικα και κ. Χρήστου Λάμη, μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα μέσα από παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά παιχνίδια.

Μουσική συμμετοχή είχε η Γ’ τάξη, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου της μουσικής, κ. Αντώνη Κιουπίδη. Οι δασκάλες των ξένων γλωσσών, κ. Βιβή Γκορίτσα και η κ. Αναστασία Πετρακάλια παρουσίασαν το πρόγραμμα e-twinning στο οποίο συμμετείχε το σχολείο μας. Ενώ οι εικαστικές δημιουργίες που δημιούργησαν οι μαθητές μας υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού των Εικαστικών κ. Λένιας Οικονόμου ομόρφυναν τον χώρο της γιορτής.

Όμως η πιο όμορφη και γεμάτη συναισθήματα στιγμή της βραδιάς ήταν ο αποχαιρετισμός των παιδιών της Στ’ τάξης, που διοργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Έκτης, κ. Αντώνη Παυλόπουλο και κ. Κώστα Ματσούρη, η οποία μας συγκίνησε και μας γέμισε περηφάνια. 

Ο διευθυντής κ. Θανάσης Σκαμάγκας και η μέλλουσα διευθύντρια κ. Ελένη Καλοπίση απένειμαν τιμητική πλακέτα στον κ. Ιωάννη Παπάζογλου, νυν σύμβουλο εκπαίδευσης και πρώην διευθυντή του σχολείου μας, για την πολυετή προσφορά του. 

Ευχόμαστε κάθε πρόοδο στα παιδιά μας και πάντα, σε συνεργασία, εκπαιδευτικοί και γονείς να συμβάλλουμε στην εξέλιξη και στη βελτίωση της ζωής τους.